Синоптики порадували прогнозом на ці вихідні. У Запоріжжі буде дуже жарко. І хоча в неділю вже настане 1 вересня, погода залишиться спекотною і збережеться високий рівень пожежної небезпеки.

У Запоріжжі буде дуже жарко.

В суботу 31 серпня в Україні буде спекотно до +30 градусів. А вночі вже похолодає – від 13 до 18 градусів. Опадів не прогнозується. Погода буде сонячною і з мінливою хмарністю.

У неділю 1 серпня температура підніметься до +27 градусів вдень, а вночі до +17 градусів.

У Запоріжжі обіцяють спекотні вихідні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.