У Запоріжжі кілька студентів прийшли в університет з труною.

Про це повідомляє інформаційний портал "Zабор".

У Запорізькому національному університеті (ЗНУ) на свято Дня знань, який у вузі відзначають 30 серпня, прийшло кілька студентів з імпровізованою труною. Студенти також взяли з собою колонку і включили похоронну музику.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Таким жестом молоді люди хотіли показати, що вони не бажають, щоб в університеті викладали російською мовою, заявляючи, що нібито порушуються їхні конституційні права.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


На місце одразу викликали охоронців і поліцію. Охорона переконала молодих людей вимкнути музику.

"До мітингувальників підійшли викладачі та декан, які намагалися їх забрати з площі. Їм пояснюють, що в університеті можуть викладати тільки українською і це постанова приймається на рівні Києва і в окремому внз ця постанова порушити не можуть", - йдеться в повідомленні.

Києвом водій Hyundai Elantra припаркував автомобіль біля свого будинку, після чого пролунав вибух. В результаті серйозно постраждали дві людини, серед яких дитина.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у Харкові стався трагічний інцидент, пов'язаний з необережним використанням піротехніки.

Також портал Знай.ua писав, що на Хмельниччині в руках у підлітка вибухнула граната, в результаті чого він отримав травми.