Дорогу на Маріуполь планують відкрити до початку форуму, який планується на 18 жовтня. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

"Цього року для нас неймовірно важливо побудувати дорогу на Маріуполь. Це завдання номер 1. Тому що це українське місто, яке є зараз таким собі логістичним островом. Це не повинно так бути. Попередня дата 18 жовтня, ми плануємо відкрити цю дорогу", - заявив прем'єр.

Дорогу обіцяють відкрити вже в жовтні.

За словами глави уряду, вже місяць там йде будівництво і вдень, і вночі, бо потрібно встигнути в цьому сезоні.

Будують нову дорогу вдень і вночі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.