Представлення нового губернатора проходить зараз у сесійній залі обласної ради, де зібралися керівники підрозділів ОДА, депутати обласної ради, силовики та громадські діячі.

Новий губернатор Запоріжжя.

Кандидатуру 45-річного бізнесмена Віталія Туринка за пропозицією Президента України Володимира Зеленського 21 серпня погодив Кабінет міністрів України.

Представив нового голову Запорізької ОДА заступник голови Офісу президента.

Нового губернатора вже чекають активісти. Зокрема прибуло кілька десятків людей з Вільнянського району. Люди мають намір звернути увагу нового керівника на питання законності будівництва каолінового кар'єру.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Активісти очікували губернатора під стінами облради.

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.