Погода 7 вересня у Запоріжжі порадує сонцем і теплом. Опадів синоптики не обіцяють. Про це розповіли в «Укргідрометцентрі».

Метеорологи відзначають, що погода у Запоріжжі 7 вересня буде майже літньою – теплою і сухою. Температура повітря підніметься до 13-15 градусів тепла вночі і 26-28 градусів тепла вдень.

Вітер східний, 5-10 метрів на секунду.

Знай.uа писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара протягом осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.