Сьогодні, 8 вересня, у Запоріжжі та області очікується по-літньому суха та тепла погода без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За інформацією синоптиків сьогодні вдень температура повітря становитиме 27-29 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 15-17 градусів вище нуля. Вітер східний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні суха та прохолодна погода очікується в усіх регіонах України за винятком Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, де синоптики прогнозують дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня зміцнила свої позиції — її офіційний курс становить 25,08 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять великомучеників Наталії та Адріана.