В "Запоріжжяобленерго" чоловіка звільнили з роботи. Він написав заяву 11 травня 2018 року. На той момент борг по його зарплаті склав 59,4 тис. Відповідно до закону, розрахунок він повинен був отримати в день звільнення, однак, по факту свої гроші чоловік побачив лише в грудні.

Чоловікові виплатять компенсацію.

Звільнений працівник за таке хамство подав в суд на "кривдників" про стягнення з підприємства середньомісячного заробітку за весь період затримки. Він зажадав виплатити йому 15 тисяч гривень моральної шкоди.

Мелітопольський міськрайонний суд задовольнив позовні вимоги частково, зобов'язавши "Запоріжжяобленерго" випплатити колишньому співробітникові 37 тисяч за 158 днів затримки. Сума моральної шкоди була зменшена до 3 тис. грн.

У Запоріжжі чоловік відсудив велику суму у підприємства.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в честь 55-го дня народження легендарного російського поета, музиканта і художника Єгора Лєтова відомі музиканти записали півторагодинний альбом з каверами на пісні.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.