У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі затопило одну з вулиць міста. Машинам тепер складно пересуватися.

Таким чином, повідомляється, що новина про це з'явилася в Telegram-каналі «Новини Запоріжжя». Автор написав, що на Стрілі, як зазвичай океан. Тобто, вулицю затопило вже не в перший раз, і ніхто нічого з цим не робить.

На ролику, який був опублікований видно, що каналізації не можуть впоратися з таким напором води. Варто відзначити, що в останні кілька днів по всій Україні, зокрема, в Запоріжжі теж дуже погана погода.

І ось, рятувальники говорять про те, що в четвер, 28 травня, по всьому регіону будуть сильні зливи з грозами та шквалами, а також пориви вітру, які досягнуть приблизно 19-24 метри. У МНС говорять про те, що це перший рівень небезпеки.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У всій області погода буде похмурою, з опадами у вигляді дощу, і лише до вечора це закінчиться. Температура повітря становитиме до +20 градусів, а вночі опуститься до позначки 14 градусів тепла. Температура води в Азовському морі приблизно 16 градусів, і там очікуються сильні хвилі і шторм.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.