В Запорізькій області, у місті Бердянськ, вже шостий день шукають безвісти зниклу жінку. Про це повідомляє Служба розшуку місцевої поліції.

Наголошується, що 40-річну Вікторію в останній раз бачили, коли вона виходила з будинку, розташованого в центрі міста, ще 28 червня. З тих пір новин про неї немає, на зв'язок з рідними або знайомими вона не виходить. Де вона може знаходитися, припущень у родичів немає.

Прикмети зниклої жінки: вік – 40 років, близько 180-182 сантиметрів зросту. Обличчя овальне, одутле, очі темні. Статура – середня. Волосся темне, коротко стрижене.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

У якому одязі жінка була на момент зникнення, у поліції не уточнили.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про можливе місце знаходження жінки, просять повідомляти за телефонами гарячої лінії поліції або за номером 0951361566.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові чоловік 9 днів жив з двома трупами в квартирі.

Знай повідомляв, що на Житомирщині молодий чоловік вирішив застрелитися з-за дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські витягли молодика з петлі