24 серпня в Запоріжжі зник 23-річний Бібіков Єгор Андрійович. Пізніше його речі та ключі від квартири знайшли на пляжі.

Зниклого хлопця шукали чотири дні.

На жаль, днями стало відомо, що поліцейські виявили труп зниклого в р. Дніпро неподалік від вулиці Тепличної.

Поліцейським знадобився час, щоб встановити особу загиблого, ним виявився Руслан Бібіков, якого шукали чотири дні. Для встановлення причини смерті труп направлено на проведення експертизи.

У Запоріжжі знайшли зниклого хлопця

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.