Молодший інспектор "Запорізького слідчого ізолятора" продавав наркотики, психотропні речовини та сильнодіючі лікарські препарати ув’язненим. Його затримали співробітники Держбюро розслідувань.

У СІЗО укладеним продавали наркотики.

Як повідомляють в ГБР, наркотики підозрюваний ховав у натільній білизні і кишенях. Зараз він перебуває у в'язниці, у разі доведення провини його чекає 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Інспектора-торговця підозрюють в кримінальних злочинах, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), а також ч. 1 ст. 321 КК України.

Затриманому загрожує позбавлення волі до десяти років.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Дніпрі на Слобожанському проспекті 19-річний хлопець намагався пограбувати перехожого. Він напав на нього і намагався вирвати сумку.