Близько дев'ятої ранку в Хортицьке відділення поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила про напад на її неповнолітнього сина, 2003 року народження.

Як виявилося, на її дитину напав невідомий з ножем. Хлопця пограбували, злодій відібрав у потерпілого гроші і навушники.

Нападник приставив ніж до горла дитини.

В поліції знайшли злочинця, ним виявився 22-річний раніше судимий чоловік. Зараз правоохоронці перевіряють причетність затриманого до інших подібних справ. За попередньою інформацією, йому загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

Злочинець був оперативно затриманий.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що 28 серпня вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім зник з місця події.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Чернігівській області проводиться конкурс на кращий танковий взвод ВСУ.