Вчора стало відомо про те, що на острові Бірючому були чутні оглушливі крики. Про це повідомив блогер Вадим Терещенко.

На морі були чутні крики і почався справжній переполох.

Хоча зараз на пляжах спостерігається все менше людей, відпочиваючі ще є, і насолоджуються кожен день спокійним відпочинком.

Чисте море тихо плещеться у пустельного берега, немає обридлих медуз і повний релакс. Але на тихому спокійному курорті були чутні крики відпочиваючих і почався справжній переполох. Пізніше з'ясувалося, що кричали діти.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На морі були чутні крики і почався справжній переполох.

Нагадаємо, що фахівці з "корпорації добра" Google виявили цілий ряд шкідливих веб-сайтів, які при відвідуванні можуть непомітно зламати iPhone жертви.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.