У мерії Запоріжжя запропонували заборонити продаж алкоголю.

В точках роздрібної торгівлі, які знаходяться поруч з навчальними закладами, як школи, виховні комплекси, спортивні школи та дошкільні навчальні заклади, можна купити алкоголь.

У Запоріжжі хочуть заборонити продаж алкоголю.

Проектом рішення "Про обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста Запоріжжя", редакцію якого хочуть змінити, місцеві органи влади пропонують заборонити торгувати алкогольними та слабоалкогольними напоями, пивом та столовим вином у точках, що знаходяться ближче, ніж за 50 м від закладів освіти. Крім цього, День знань, з якого починається навчальний рік, хочуть зробити "Днем тверезості", і в цей день обмежувати продаж алкоголю.

Міська влада пропонують зробити День Тверезості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.