Чоловік повечеряв в кафе і розплатився по повній, з картки зникли всі гроші.

У Telegram-каналі "Запоріжжя. Відгуки про закладах" з'явився пост від жителя міста, в якому він розповів, як втратив заощадження зі своєї банківської картки.

Чоловік повечеряв - і залишився без заощаджень.

В одному із закладів у Запоріжжі чоловік хотів розрахуватися банківською карткою. Офіціанти повідомили йому, що не мають терміналу, але можуть провести оплату самостійно. Запорожець віддав свою картку обслуговуючому персоналу, які самостійно повинні були ввести всі дані, включаючи код cvv2. Ще тоді відвідувач закладу подумав про можливості незахищеного з'єднання, але оплата пройшла успішно.

Чоловіка обчистили в кафе.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через деякий час гроші з картки чоловіка зникли. На щастя, сума була незначна. До речі, гроші були зняті через portmonecom, яким, за словами потерпілого, він ніколи не користувався.

Чоловік залишився без грошей після вечері.

Нагадаємо, що Івано-Франківська поліція просить водіїв бути уважними на дорозі та дотримуватися правил дорожнього руху.

Знай.иа писав, що колишня керівниця НБУ Валерія Гонтарєва могла сама замовити підпал власного автомобіля.