Під Запоріжжям виявлена жахлива сміттєзвалище, від розкладів сморід стоїть неймовірний.

На виїзді з смт Балабине Запорізької області в одну з посадок хтось регулярно звозить м'ясні відходи. Люди економлять на витратах по утилізації.

Звалище в Запоріжжі.

Голови, копита і шкури гниють і розкладаються, заражаючи грунт патогенними мікроорганізмами, що завдають шкоди навколишньому середовищу і здоров'ю людини.

Із-за стихійних звалищ на тисячі кілометрів поширюються такі захворювання як африканська чума або псевдосказ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що випадок крайньої жорстокості стався в місті Южному Одеської області. Там молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.