У Запоріжжі 18 вересня буде хмарно і ветряно. Дощ, який йшов вночі "порадує" запорожан і сьогодні. Скоріше за все, до вечора вже розпогодиться. Температура повітря +11 +18 градусів.

У Запоріжжі синоптики обіцяють погіршення погодніх умов.

В Бердянську на протязі усього дня буде хмарна погода. Практично весь день пройде без опадів, тільки до вечора може початися дрібний дощ. Синоптики обіцяють +15 +21 градусів тепла.

У Мелітополі в середу буде хмарно, скоріше за все – ближче до вечора розпочнеться невеликий дощ, +14 +24 градусів.

Дощі і сильний вітер сьогодні нагрянуть в Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вранці в Кирилівці буде ясно, але вже після полудня небо затягне хмарами, які протримаються до вечора. Ймовірно, пройде дощ. Температура повітря прогріється до +16 +23 градусів.

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".