У Мелітополі вже з'явилася стіна пам'яті співака Децла і Кузьми Скрябіна. На черзі новий проект від художників Олени Немової і Єгора Шведа. На черзі - стіна пам'яті легендарної зірки Фредди Мерк'юрі.

В Мелітополі з'явиться стіна пам'яті легендарного співака.

"Багато було прохань і побажань від мелітопольців, але ми обрали на цей раз світову культову особистість - Фредді Мерк'юрі. Нещодавно дізналися, що Фредді навчався малюнку і живопису. Будемо сподіватися, що він оцінить наші старання!" - написав Єгор Швед на своїй сторінці в Instagram.

Художники вже розробили макет нового мурала та визначилися з місцем для малюнка. Якщо їм не завадить погода, то стіна пам'яті Фредді Меркьюрі з'явиться в Мелітополі найближчим часом.

В Мелітополі з'явиться ще одна стіна пам'яті.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві пес раптово накинувся на дитину і прокусив йому ногу до кістки.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.