Поліція відпрацьовує кілька версій мотивів вбивства чиновника, скоєного вчора у Запорізької області. Про цьому під час брифінгу повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає УНН.

В поліції назвали версії вбивства чиновника в Запорізькій області.

"Відпрацьовується кілька версій, пов'язаних з його особистим життям, його комерційною діяльністю... Політичної версії, то є огляду на його політичну діяльність, він депутат місцевої ради поки наявної інформації у слідства немає, але день ще не закінчився", — сказав Князєв.

Вчора також стало відомо про те, що нападник, який в упор розстріляв чиновника Якимівського селищної ради області, спалив автомобіль.

Вбивця підпалив автомобіль і втік з місця злочину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.