На запоріжанку з дитиною в під'їзді будинку накинувся невідомий – хотів вбити через квартиру.

Чоловік представився охороною банку і не пустив жінку з дитиною у власну квартиру.

"Сьогодні я прийшла з дитиною після школи додому. Під моїми дверима стоять такі хлопці. В квартиру не пускають. Людина на фото повідомила, що за хороший гонорар готова мене вбити, без проблем. Нашу квартиру в якій проживаю я з неповнолітньою дитиною незаконно відібрав банк", повідомила жінка в одному з місцевих пабликов Запоріжжя.

Жінку з дитиною не пустили у власну квартиру.

Стало відомо, що на даний момент йде судовий розгляд. І у людей, які представляються охороною банку, рішення суду з вимогою про виселення немає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка з дитиною перебувала в під'їзді свого будинку і чекала приїзду поліції, яку вона викликали вже два рази.

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.