В Запоріжжі постраждала господиня собаки Світлана Гусейнова, яка 10 років думала, що її пес пропав назавжди. Жінка залишила свого спанієля Лакі на сусіда і поїхала на заробітки. Пес не витримав самотності, зірвався з повідка і втік.

У господині вкрали собаку у ветклініці.

Люди, які знайшли собаку, віднесли Лакі в ветеринарну клініку. Як пізніше виявилося, пес там спостерігався все життя.

За словами жінки Лакі був їй як синок і жінці довелося повернутися в рідне Запоріжжя, щоб знайти пса. Але співробітниця ветклініки оформила собаку як втрачену через притулок і подарувала його своїй мамі в Приморськ. Справжня господиня знайшла будинок, куди відправили її собаку, але жінці не хочуть повертати тварину.

Відвойовувати собаку бідній жінці запропонували через суд, так як поліція виявилася безсилою в даній ситуації. А поки Лакі проживає в чужій хаті, господиня погрожує спати під порогом, разом з плакатами і друзями, які приїхали її підтримати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який намагався вбити власну матір.