Бронзова спортсменка одягла весільну сукню і виходить заміж. Пропозицію дівчині майбутній чоловік зробив прямо в спортзалі.

Сьогодні вийшла заміж відома дзюдоїстка.

Заміж дзюдоїстка вийшла сьогодні, 19 вересня. Чоловік Пилип зробив пропозицію майбутній дружині під час тренування. Галина Тарасова займає 16 місце в світовому рейтингу у вазі понад 78 кг.

Серед головних досягнень 26-річної Галини Тарасової в цьому сезоні – бронза Prague European Open, п'яте місце Європейських Ігор і Гран-прі Тбілісі, сьомі місця турнірів Zagreb Grand Prix і Baku Grand Slam. Зазначимо, що чоловік спортсменки до спорту не має ніякого відношення.

Спортсменка вийшла заміж сьогодні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який намагався вбити власну матір.