На днях стало відомо про те, що в курортній Кирилівці, яка знаходиться в Запорізькій області, у всю готуються до пляжного сезону.

Таким чином, повідомляється, що в Кирилівці йде підготовка до нового сезону, коли туристи знову зможуть вступити на вже рідний пісок.

Для того, щоб підготувати пляж, знадобилася допомога фахівців. Вони почали розчищати дно моря після штормів, які пройшли не в курортний сезон. А власники баз відпочинку зайняли поки що вичікувальну позицію.

За станом на п'ятницю, 22 травня, в Кирилівці було очищено близько двох десятків баз відпочинку, а це майже в три рази менше, ніж у минулому році за аналогічний період.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фахівці дістають з дна моря різні речі, наприклад, рибальські сітки, пляжні конструкції, і так далі. Виявляється, у воді можна знайти також і кабінки для переодягання, які шторм зносить в море.

Ці металеві конструкції можуть поранити відпочиваючих, тому фахівці змушені їх діставати. У сюжеті програми ТСН від українського телеканалу більш детально розповіли про те, що ж можна ще дістати на дні моря.

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.иа, банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували справи" по всій Україні.

Також Знай.иа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.