Синоптики розповіли про те, якою може бути погода в Україні в листопаді. Прогноз не особливо Вас порадує.

Таким чином, повідомляється, що середня місячна температура повітря становить 0-7 градусів тіла. Максимум температури становить приблизно 16-24 градуси тепла. У південній частині країни приблизно 25-29 градусів тепла.

Відповідний прогноз розміщено на сайті Укргідрометцентру.

Київ, фото: ЗНАЙ
Київ, фото: ЗНАЙ

У листопаді сильно похолодає. Середня кількість опадів складе 30-61 мм, а в Карпатах і на Закарпатті ця цифра зросте до 62-142 мм.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що за даними синоптиків, цього року метеорологічне літо, яке почалося 5 червня, закінчилося 14 жовтня і в цілому тривало 132 дні.

Нагадаємо, раніше відома українська синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook розповіла, якої погоди очікувати в різних регіонах країни. За словами синоптика, найближчі кілька днів в Україні буде ще дуже тепло, а ось на вихідні знову піде дощ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.иа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.